DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

WORKSHOPS & EVENTS

Je bent single en je wilt wat leuks gaan doen? Wij bieden leuke activiteiten die je als single kunt ondernemen. We richten ons op alle singles of je nu op zoek bent naar een relatie of niet. In een ontspannen sfeer andere mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, staat voorop.

Singles staan open voor nieuwe contacten.

Juist omdat iedereen alleen is, is er meteen een klik met anderen tijdens zulke single activiteiten. Singles staan open voor nieuwe contacten. De eerste keer mee kan voor sommigen een drempel zijn, maar heb je die eenmaal genomen dan krijg je daar geen spijt van!

Heb jij suggesties?

Het is eigenlijk best moeilijk om die lijst iedere keer weer zo gevarieerd mogelijk te maken en hopen dan ook dat er vanuit de kant van de leden suggesties worden aangedragen.Op die manier weten wij voor wie we het doen en dat de activiteiten gewaardeerd worden. Door met een voorstel te komen kun je de activiteit in je eigen omgeving plannen en misschien wil je hem zelf wel begeleiden. Kortom we organiseren wel, maar inbreng van de leden is altijd welkom!

Sfeerimpressie van onze Evenementen

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Agenda Activiteiten