DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Tarieven Relatiebemiddeling

Het zoeken en aangaan van een relatie is ontzettend spannend, maar wel een prachtige investering in jezelf en je gelukkige toekomst. DatingAssistent.nl helpt je graag om te investeren in jezelf. Persoonlijk, veilig en betrouwbaar!

Per 1 NOVEMBER hebben wij helaas een ledenstop.

TARIEVEN Relatiebemiddeling

  Op kantoor of via Skype Bij jou thuis  
Kosten Intake 75,- 150,-  
       

Wat doen wij hiervoor?

  1. Een uitgebreid intakegesprek, dit kan zowel via Skype, bij je thuis als bij ons op kantoor.
  2. Er wordt een foto van je gemaakt (voor intern gebruik).
  3. Er wordt een gedetailleerde persoonsbeschrijving gemaakt, met inachtneming van jouw privacy.
  4. Deze persoonsbeschrijving wordt naar je toegestuurd, zodat je deze zelf rustig kunt bekijken en kunt voorzien van eventuele op- en aanmerkingen. Pas als jij tevreden bent wordt deze in onze database geplaatst, zodat wij het dossier compleet hebben.
  5. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat.

Wat gaan we 12 maanden doen?

Kies je voor persoonlijke begeleiding dan gaan we uitgebreid op zoek naar de partner die goed bij je past. Persoonlijke bemiddeling is op maat en wij werken discreet en veilig. Niets via het onpersoonlijke internet maar persoonlijke bemiddeling onder begeleiding van een persoonlijke consulent gedurende het gehele traject. Tijdens de bemiddeling houden wij regelmatig contact. De partnerwensen worden aangescherpt, opnieuw besproken. 

maandelijkse kosten 

45,= per maand.

De bedoeling is om in 12 maanden je partner te vinden maar je betaald slechts de kosten voor het intakegesprek en voor de maanden dat we actief voor je aan het bemiddelen zijn. Heb je een partner via ons of op eigen gelegenheid gevonden dan kun je de maandtermijnen meteen stop zetten. Je bepaald zelf hoe lang je ingeschreven wenst te staan, maar het minimun aanatl maanden is 6. Zeer aantrekkelijk dus voor wie zich niet voor een bepaalde periode ergens aan wilt binden. Een paar maanden geen bemiddeling, dan ook bij ons geen kosten. 

 JA, IK KIES VOOR  
PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING
 >>

NIEUW: INDIVIDUELE BEGELEIDING VIA PGB:

Zoek jij hulp bij het zoeken, opbouwen en onderhouden van vriendschappen en relaties? Dan bieden bij ook persoonlijke begeleiding via PGB. Jouw mogelijkheden en doelen zijn het belangrijkst. Wij bieden je deskundigheid, betrokkenheid, zorgzaamheid met veel begrip, warmte en humor. Wij willen je helpen vertrouwen in jezelf te hebben, je problemen zelf te leren oplossen en grip op je eigen leven te krijgen en te houden. Heb je PGB en zoek je persoonlijke begeleiding? Klik dan hier. kennismakingsgesprek?

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Relatiebemiddeling Tarieven Relatiebemiddeling