DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Speeddaten voor singles met een beperking

Voor iedereen is het erg spannend om nieuwe contacten te leggen. Het zetten van die eerste stap is lastig. Wanneer je een beperking hebt, kan deze stap extra spannend zijn. DatingAssistent.nl kan je helpen met het zetten van deze eerste stap. Een gezellige en informele manier om mensen te leren kennen is speeddaten.

8 minuten-date

Op een speeddating evenement van DatingAssistent.nl kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Bijvoorbeeld 10 vrouwen en 10 mannen, maar wij organiseren ook gay speeddating. De dames nemen plaats aan een tafel en blijven hier tijdens alle rondes zitten. De mannen nemen plaats aan een tafel voor de eerste ronde. Aan het einde van de eerste ronde schuiven de mannen een tafeltje door. De dates duren elk 8 minuten. Op die manier ontmoet je op een speeddating evenement 10 mensen! Door het gezellige en informele karakter van de avond kun jij wennen aan het ontmoeten van nieuwe mensen. Wie weet zit jouw perfecte match er wel tussen!

Een match?

Na 4 rondes is er 15 minuten pauze. Deze pauzes zijn heel belangrijk. Naast dat je even op adem kunt komen is dit ook de tijd om de matchkaart in te vullen. Op die kaart geef je aan wie je nog wel eens zou willen ontmoeten. Wanner er een wederzijdse match is, zorgen wij dat jullie elkaars gegevens krijgen. Samen kunnen jullie dan gaan kijken of er een mooie vriendschap of liefde kan opbloeien.

Bekijk hier onze agenda >>

Sfeerimpressie van onze Evenementen

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Agenda Activiteiten Speeddaten