DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Samen op zoek naar zijn/haar maatje?

We rijden heel Nederland door om mensen te bezoeken, werken al samen met diverse organisaties, stonden dit jaar met onze eigen stand en workshop op de ZieZo en Support beurs en zullen dit jaar ook weer samenwerken aan het programma The Undateables van BNN. In seizoen II zullen wij nog intensiever samenwerken dan vorige jaar. Zo zullen wij helpen zoeken naar nieuwe kandidaten en zal ik zelf dit jaar de rol van matchmaker op me nemen. Daarnaast is er afgesproken dat alle deelnemende singles zowel voor als na The Undateables zullen worden begeleid door het team van de DatingAsissistent.nl.

Wij bieden organisaties een aantal grote voordelen, hier in het kort:

1. Couponcode = Gratis daten
Deze unieke code geeft het nieuwe lid direct een FULL lidmaatschap op onze datingsite bij G-Date.nl, zonder verplichtingen daarna. Hij/Zij kan dus direct gratis gebruik gemaakt worden van alle functionaliteiten zoals chatten, berichten en knipogen versturen etc. Het is 100% gratis voor al uw cliënten en begeleiders. Wel willen wij vragen om hier serieus gebruik van te maken en om de profielen zo goed en leuk als mogelijk te maken. 

2. Korting
Wij geven direct 20% korting op al onze diensten (behalve op onze evenementen) voor al uw cliënten..

3. Intake door eigen begeleiding
Met een aantal organisatie hebben wij de afspraak dat de intake gespreken voor relatiebemiddeling ook gedaan kunnen worden door eigen begeleiding. Dit scheelt ons veel tijd, kan dus veel goedkoper en dit maakt relatiebemiddeling nog toegankelijker. Uiteraard moeten hier wel goede afspraken over worden gemaakt.

4. Workshops voor cliënten en begeleiding.
De laatste vijf jaar zijn het bewijs dat het internet een prachtig medium is voor het leggen van nieuwe contacten, maar ook dat niet iedereen dit zonder begeleiding kan. Wij krijgen elke week vele vragen van onze leden en hun begeleiders. Ondanks een uitgebreide FAQ pagina hebben wij nu ook een uitgebreide handleiding en geven wij ook workshops voor zowel begeleiders als cliënten.

Dit zijn een aantal suggesties van onze kant maar wij begrijpen dat er misschien van jullie kant ook vragen en/of wensen zijn. Wij staan voor alles open en willen graag met jullie samenwerken om zo nog meer mensen uit hun isolement te halen.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met Vincent van Munster op 06 144 70977.

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Organisaties