DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Relatiebemiddeling voor singles met een beperking

Wil je meer dan alleen online daten? Wil je samen echt serieus op zoek naar een partner? Kies dan voor relatiebemiddeling, dan kies je voor  'één op één' coaching. Om iemand te vinden die echt bij jou past, zal jouw persoonlijke personal coach je eerst leren kennen; dit gebeurt zowel bij de kennismaking als bij opvolgende contacten. 

Relatiebemiddeling: Vind je partner binnen 12 maanden!

Om de slagingskans het grootst te laten zijn, om jou teleurstellingen te besparen, investeren we veel in de persoonlijke kennismaking en de screening van onze leden. Je persoonlijke coach zal zich verdiepen in jou en jouw wensen: wat wil je, wat wil je niet, wie ben je, ken je jezelf eigenlijk wel goed genoeg om te weten wie er bij je zou passen? We maken een realistisch profiel waar jij jezelf in kunt vinden en misschien zelfs wel in zal (her)ontdekken. Doel van dit uitgebreide programma (5 eenvoudige stappen) is om binnen nu en 12 maanden een partner te vinden om een leuke relatie mee op te bouwen. Lees meer >>

Wij kennen onze cliënten

Wij kennen onze cliënten allemaal persoonlijk en weten dus welke singles aan elkaar worden voorgesteld. Geen onverwachte bezoekjes, geen onaangename verrassingen maar betrouwbare, speciaal voor jouw geselecteerde kandidaten waar je in ieder geval een leuke ontmoeting aan over zal houden. Singles die voor een groot gedeelte aan jouw wensen en verwachtingen zullen voldoen. De zogeheten "klik" zullen jullie zelf moeten ontdekken.

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Relatiebemiddeling voor singles met een beperking