DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Persoonlijk, veilig en betrouwbaar

Ieder mens hoopt op een gelukkig leven, daar hoort een leuke relatie bij. Als je een beperking hebt kan het soms lastig zijn om nieuwe mensen te ontmoeten omdat je bijvoorbeeld beperkt bent in je mobiliteit of energieniveau. Het is voor niemand leuk om alleen te blijven. DatingAssistent.nl helpt jou met een persoonlijk en betrouwbaar traject op weg naar een nieuwe relatie.

1 Aanmelding

Je wilt je graag aanmelden bij DatingAssistent.nl, maar je hebt nog wel een aantal vragen. Hoe werken jullie? Zorgen jullie voor betrouwbare matches? Die vragen kun je stellen tijdens het vrijblijvende telefonisch kennismakingsgesprek. Na dit gesprek beslis jij of jij je wilt aanmelden bij DatingAssistent.nl. Je kunt je ook gelijk via de website aanmelden.

2 Intake

Je persoonlijke consulent gaat voor jou op zoek naar de perfecte match. Om dit goed te kunnen doen is het ontzettend belangrijk dat jouw consulent je goed leert kennen. Dit gebeurt tijdens het intake gesprek. Tijdens dit gesprek praat je met je consulent over wie je bent, wat je graag doet en wat je van een relatie verwacht. Daarbij ga je met je consulent in op wat voor soort persoon je zoekt. Het fijne aan dit gesprek is dat je alles kunt vertellen, ook dingen waar je bang voor bent op relatiegebied. Dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten.

3 Profielschets

Het zoeken naar jouw ideale match begint met een goed profiel. Wij maken dat profiel voor jou. Bij het intakegesprek heb jij ons verteld wie jij bent en wat je zoekt. Na dit gesprek verwerken wij dat in een profiel. Dit profiel leggen we aan jou voor zodat jij helemaal achter de tekst kan staan. Dit profiel leggen we voor aan mogelijke matches.

4 Voorstellen

En dan komt nu natuurlijk het spannendste gedeelte: het zoeken naar de ideale match. Wij zoeken in ons bestand en in onze netwerken naar een goede match. Wij leggen jou dan een voorstel voor waarop je mag reageren. Wanneer beide partijen het voorstel geaccepteerd hebben, wisselen wij de contactgegevens uit. Dan kun je de stoute schoenen aantrekken en op date gaan. 

5 Vervolg

Wij zijn natuurlijk razend benieuwd hoe jouw date is geweest! Was het gezellig? Denk je dat er nog een tweede date komt? Mocht het nou niet ‘’liefde op het eerste gezicht’’ zijn, zoeken wij gewoon door totdat we voor jou de ideale match gevonden hebben!

Privacybeleid

DatingAssistent.nl mag niet zomaar jouw gegevens aan iedereen doorgeven. Jouw profiel en contactgegevens wordt alleen aan mogelijke matches gestuurd. De regels die wij hiervoor hanteren zijn gebaseerd op de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 JA, IK KIES VOOR  
PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING
 >>

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Relatiebemiddeling Werkwijze Relatiebemiddeling