DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Persoonlijke Relatiebemiddeling

Je kunt soms het gevoel hebben dat de aanwezigheid van een partner in je leven een luxe is. Wanneer je kampt met onzekerheden kun je jezelf soms afvragen of er wel een leuke partner voor jou is weggelegd. Uiteindelijk is iedereen op zoek naar een levenspartner en DatingAssistent.nl kan je helpen deze te vinden.

Persoonlijk, Veilig en betrouwbaar

Weet je wat je zoekt in een partner, maar weet je niet waar of hoe je moet zoeken? Daarbij helpt relatiebemiddeling. Wij beschikken over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van onze leden en kunnen zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner. Jouw persoonlijke consulent gaat dat oogje in het zeil houden om ervoor te zorgen dat je een partner vindt die echt bij jou past. De vertrouwensband is erg belangrijk en wij besteden daar veel aandacht aan. Dit zorgt ervoor dat jij minder teleurstellingen zal beleven en sterker in je schoenen komt te staan in de weg naar een gelukkige relatie. 

Stap1 Intake gesprek
met je eigen coach
Opzoek naar je persoonlijke match Opzoek naar je persoonlijke match Date Date met de
geschikte kandidaat

Relatiebemiddeling is ook iets wat jouw inzet vereist.

Wij kunnen alleen samen met jou op zoek gaan, maar je staat er dus niet meer alleen voor. Wij dienen je waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. Tijdens 12 maanden persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen we ons eerst in wie je bent en wat je wilt en zetten we ons daarna samen met jou in om ook jouw geluk een duwtje in de goede richting te geven. Lees meer >>

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Relatiebemiddeling Ongecategoriseerd Persoonlijke Relatiebemiddeling