DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Artikelen

Onze ambassadeurs -Yasmine

Yasmine, 29 jaar uit Eindhoven

yasmine

Wie ben ik: Ik ben Yasmine, ik woon zelfstandig (met hulp van mijn ouders, vrienden en PGB hulp) in Eindhoven. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vrienden, naar bijvoorbeeld concerten (ik hou van muziek! En dan vooral van de muziek van P!nk). Maar ook thuis zitten en een filmpje kijken op de bank zo af en toe weet ik ook wel te waarderen. In het begin kom ik misschien wat stil over en kijk ik de kat uit de boom, maar als ik iemand eenmaal leer kennen en me op mijn gemak voel ben ik een vrolijke meid.

Mijn beperking: Ik heb een hersenbeschadiging waardoor ik spastisch ben aan mijn rechterkant, slechtziend ben en epilepsie heb. Ik laat me hierdoor niet uit het veld slaan en maak er altijd het beste van!. Ookal heb ik natuurlijk ook mijn dip momentjes.

Waarom ben je ambassadeur geworden? Ik hoop hierdoor meer sociale contacten te krijgen en ik vind het ook leuk om de website meer naamsbekendheid te geven.

Wat hoop je er mee te bereiken? Ik hoop ermee te bereiken dat meer mensen over deze website horen en zo ook mensen met een beperking vaker een leuk contact, leuke vriendschap of een fijne relatie krijgen!.

Tot mijn 17e was mijn leven eigenlijk vrij gewoon. Ik heb gewoon kunnen fietsen, lopen, rennen enz. Rond mijn 17e/18e kreeg ik steeds meer last van pijn en moeite met lopen, ging mijn zicht achteruit en kreeg ik last van epilepsie. Uiteindelijk na jarenlang door artsen niet begrepen te worden, werd in 2010 pas vastgesteld dat ik een hersenbeschadiging heb. Na 2 intensieve revalidatie periodes ben ik weer zo ver dat ik kleine stukjes (met een rollator) kan lopen.

www.g-date.nl/Yasmine

{plusone} {fcomment} {flike}

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home