DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Artikelen

Onze ambassadeurs - Martijn

Martijn, ik ben 38 jaar oud.

MartijndeJong2

Ik ben Martijn. Ik woon in Zwolle. Ik ben 3 maanden te vroeg geboren door zuurstofgebrek bij de geboorte. Ik doe dagbesteding waar ik sport en computer. Ik doe daar hockey, darten en krachttraining. Ook op maandag sport ik bij Landstede in Zwolle, daar doe ik rolstoelbasketbal.

 

Ook ben ik nog ambassadeur van bestbuddies. Dan leg ik op scholen uit wat het is. En dan zijn leerlingen van die scholen geinteresseerd na het horen van mijn verhaal. Het is dat je een schooljaar lang met iemand met een verstandelijke beperking leuke dingen doet. Ik ben lichamelijk beperkt en de uitzondering op de regel, maar omdat ik er veel enthousiasme in stop ben ik daarvoor gevraagd. De Maatjes zijn studenten van Windesheim in Zwolle.

Ook doe ik zelf nog rolstoelhockey en speel competitie. Natuurliojk wil je winnen, maar het plezier staat voorop. Ook ga ik met een kennis naar schaatsen, voetbal, tennis, volleybal of darten. Verder ga ik naar het strand, winkelen, hapje eten, wat drinken, terrasje bioscoop af en toe uit. Maar niet veel. Ook ben ik nog e-coach waarbij ik mensen met een verstandelijke beperking probeer te helpen aan een baan in de maatschappij.

Doel: mensen vinden die me nemen zoals ik ben wat uiteindelijk uit kan groeien tot een relatie.
Waarom G-date? omdat dat de site is voor mensen met een beperking. Het is een fantastisch initiatief wat ik van harte ondersteun.

Als je geinteresseerd bent, dan hoor ik graag van je.

Groetjes,
Martijn

Mijn profiel: http://www.g-date.nl/daviscup

{plusone} {fcomment} {flike}

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home