DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Artikelen

Onze ambassadeurs - Lisa

Lisa, 23 jaar uit Utrecht

Lisa

Wie ben ik? Ik ben Lisa, 23 jaar en woon bij mijn ouders in Utrecht. Ik werk drie dagen bij de Koekfabriek daar maak ik koekjes voor horeca werkplekken en een dag werk ik in een lunchroom waar ik broodjes maak en serveer.

Mijn interesses zijn fotograferen, winkelen, leuke dingen doen met vriendinnen en familie zoals naar de bioscoop gaan, terrasjes pakken, een musical of concert bezoeken maar gezellig uit eten gaan vind ik ook leuk. Verder doe ik veel activiteiten op de Wilg zoals de meidenavond en kookclub.
www.dewilg.nl

Wat is mijn beperking? Ik heb een licht verstandelijke beperking en pdd-nos dat is een vorm van autisme.

Waarom ben je ambassadeur geworden?
Ik vind het belangrijk om mensen met een beperking dichter bij elkaar te brengen, omdat ik merk dat mensen met een beperking vaak eenzaam zijn en alleen thuis zitten op de bank. Ze willen wel graag mensen ontmoeten en vrienden maken maar vinden het vaak lastig om op iemand af te stappen of weten niet zo goed waar ze moeten beginnen.

Wat wil je hiermee bereiken?
Dat mensen met een beperking met elkaar in contact komen op een leuke manier, je wisselt ervaringen uit, leert nieuwe mensen kennen en je voelt je niet alleen.

Tip: Wat ik nog als tips mee wil geven, vul zo eerlijk mogelijk je profiel in op G-Date.nl en wees eerlijk over je beperkingen het is vervelend als mensen daar naar moeten raden. Wat ik verder nog als tip mee wil geven voor een eerste afspraak ga niet de hele tijd over jezelf praten maar toon ook belangstelling in een ander en luister wat die te zeggen heeft.

Mijn profiel: http://www.g-date.nl/Lisa123

{plusone} {fcomment} {flike}

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home