DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Artikelen

Onze ambassadeurs - Inge

Inge, 34 jaar uit Almere

Inge2

Wie ben ik: ik ben Inge, ik ben te vroeg geboren en daardoor heb ik een cerebrale parese (spasticiteit). Ik zit in een elektrische rolstoel die ik met mijn hoofd bestuur. De snelheid regel ik met mijn voet. Ik woon zelfstandig en kan beroep doen op 24 uur zorg. In mijn woonomgeving wonen nog 15 jongeren met een meervoudige, voornamelijk, lichamelijke beperking. Ik doe veel leuke dingen, ik ben actief in een g-kracht panel waarbij ik vooral de toegankelijkheid in mijn portefeuille heb. 

Ik ga regelmatig naar internationale congressen om te vertellen over mijn manier van leven. Ik kan dit niet alleen en ik heb twee lieve vrienden die me daarbij ondersteunen, ik mis in mijn leven nog een relatie. Ik heb al eens een relatie gehad met iemand uit Duitsland. De afstand was letterlijk niet te overbruggen. Ik ben op zoek naar een spontane jongen om zo af en toe iets te ondernemen. Ik dacht daar kan g-date me vast mee ondersteunen. Inmiddels heb ik al een paar chats gehad maar het is nog niet tot een date gekomen. Het is best spannend en wie weet gaat het binnenkort een keer lukken.

Het lijkt me erg leuk om ambassadeur te zijn wie weet kan ik andere jongeren die op zoek zijn helpen.  Ik communiceer met speciale ondersteuning met een schrijfprogramma daarom gaat de chat niet altijd even vlot.  Toch hoop ik dat er ook voor mij een leuke date inzit die misschien wel eindigt in een relatie.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Mijn profiel: http://www.g-date.nl/ingevirgillia

{plusone} {fcomment} {flike}

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home