DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Artikelen

Onze ambassadeurs - Herma

 Herma, 23 jaar uit Eindhoven

Herma2

Wie ben ik: Ik ben Herma van Kessel en ik ben 23 jaar. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Eindhoven. Verder heb ik de opleiding Telefoniste/receptioniste en Administratief medewerkster niveau 2 gevolgd op het Summa College. Hier heb ik mijn diploma voor behaald. Daarna ben ik verder gaan studeren als Secretaresse niveau 3 op het Summa College ook deze opleiding heb ik met een diploma afgerond in juli 2013. Ik heb verder nog een thuisstudie van het NHA gevolgd als Medisch Secretaresse. Dit heb ik afgerond met een bewijs van uitschrijving. Ondertussen ben ik vrijwilligers werk gaan doen bij Het Rode Kruis in Eindhoven als Secretaresse.

Mijn beperking: Ik ben geboren met een hersenbloeding waardoor ik vermoedelijk x-benen heb gekregen. Hieraan ben ik aan mijn linkerzijde geopereerd om de heup te roteren. Dit is geweest in 2010 maar ondertussen ben ik hier nogsteeds niet volledig van hersteld en ben ik nog afhankelijk van hulpmiddelen zoals krukken, rollator of rolstoel. Voorheen kon ik met mijn x-benen wel lopen zonder hulpmiddelen. Verder heb ik Miniclonieeen, dit zijn onrustige cellen in het ruggenmerg die oncontroleerbare trillingen over mijn hele lichaam vormen. Dit is familiair.

Waarom ben je ambassadeur geworden? Ik wil graag iets voor mensen betekenen. 

Wat wil je bereiken? Ik hoop ermee te bereiken dat iedereen elkaar gaat accepteren zoals ze zijn en mensen dichterbij elkaar te brengen. Sommige mensen met een beperking zitten dagelijks binnen omdat ze geen contacten hebben met vrienden.

Wat is je verhaal?
Ik had vroeger weinig vrienden maar door verschillende organisatie zoals de Zonnebloem, MEE, Het Rode Kruis en G-date ben ik gaan inzien dat ik niet 'te min' ben en dat iedereen vrienden kan maken als je er maar voor openstaat en er de mogelijkheid voor krijgt door een beetje hulp van verschillende organisatie.

Mijn profiel: http://www.g-date.nl/Herma

{plusone} {fcomment} {flike}

Vrienden van de DatingAssistent.nl

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home