DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Interview: Jochem (35) uit Etten-Leur

Jochem 23 9 2016 B  

Mijn naam? Jochem

Leeftijd? 35 jaar.

Mijn beperking? Mijn beperking licht ik liever persoonlijk toe. Ik heb er in de praktijk vooral last van dat mijn concentratie beperkt is. Hierdoor moet ik mijn activiteiten doseren.

 

Wie ben ik? Wat eigenschappen van mij: Rustig, doorzetter en leergierig. Wat er ook gebeurt ik blijf rustig en kalm. Ik heb een brede interesse in economie geschiedenis en ik volg technologische ontwikkelingen (maar niet zozeer van computers) . Het liefst zou ik hier veel over lezen en kijken, al heb ik daar vaak geen concentratie voor. Verder ben ik een doorzetter omdat ik ondanks mijn handicap toch nog wat van mijn leven maak. Ik heb ondanks een gebrekkige concentratie mijn opleiding boekhouden gehaald en heb gesolliciteerd naar administratief werk. Toen dit moeizaam ging heb ik naar ander werk gesolliciteerd en nu werk ik bij een supermarkt. Ik ben ik nuchter en pragmatisch ingesteld.

Mijn hobby’s en interesses? Met vrienden afspreken. Dit doe ik een paar keer in de week. Thuis kijk ik graag films, series en documentaires en soms lees ik een boek of speel ik een game. Zo nu en dan vindt ik het leuk om een uitstapje te maken naar de een of andere stad met een historische kern en wat historie. Ik vindt het leuk om daar wat rond te lopen en bezienswaardigheden te bezoeken.

Hoe ziet mijn ideale partner eruit? Ik zoek iemand die positief en opgewekt in het leven staat en probeert van haar leven iets moois en leuks te maken. Ik zou het leuk vinden als ze zo haar eigen interesses heeft zodat we het ergens over kunnen hebben als we samen zijn. Verder zoek ik iemand die er voor open staat om zo nu en dan op uit te gaan maar het ook niet erg vindt wanneer we een avondje thuis doorbrengen.

Hoe ziet mijn ideale date eruit?
Samen ergens een wandeling maken en daarna ergens iets eten of drinken.

Mijn tip voor andere singles is:
Probeer niet vast te houden aan een of ander ideaalbeeld van hoe een relatie precies moet gaan en hoe hij precies er uit moet zien of hoe hij zich moet gedragen. Elk persoon en elke relatie is anders. Ga uit van wat jij en je mogelijke partner zelf belangrijk vinden.

Wij jij in contact komen Jochem?
Stuur ons dan een bericht of bel 0252 865 616. Hier zitten GEEN kosten aan verbonden.

 

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Interviews Interview: Jochem (35) uit Etten-Leur