DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen, ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!

Lieve dames,

Een aantal maanden geleden heb ik DatingAssistent.nl een brief gestuurd om te vertellen over mijzelf en mijn aanmelding bij DatingAssistent.nl. Nu, een aantal maanden later, wilde ik weer een brief schrijven om mijn ervaringen met jullie te delen.

Toen ik de eerste brief schreef was ik 29 jaar, intussen ben ik 30 geworden. Ik woon in de Randstad en heb een ernstige lichamelijke beperking. In mijn vorige relaties heb ik vervelende dingen meegemaakt: er was geen respect voor mij als persoon en op fysiek gebied zijn er dingen gebeurd die ik helaas nooit meer zal vergeten. Op de basisschool en middelbare school heb ik jarenlang sociale problemen gehad. Zouden ze het oprecht kwaad bedoeld hebben? Ik denk het niet. Ik zat vanwege mijn beperking niet lekker in mijn vel en de anderen zaten niet lekker in hun vel omdat ze ‘normaal’ waren en zo graag ergens bij wilde horen. Maar, wat zij zich nooit zullen beseffen, tot op de dag van vandaag voel ik de effecten van de sociale ervaringen uit die tijd.

Ik heb het nooit goed begrepen, op school noemde iedereen mij ‘anders’. Wat is dat dan, anders? Is dat slecht? Ik kreeg in ieder geval het gevoel van wel. Maar ben ik wel echt zo anders dan? Ik wilde hetzelfde als iedereen en dat is nog steeds zo. Ik wil graag iets nuttigs doen met mijn leven en ik wilde graag een leuke relatie. Net als iedereen!

Over die ‘leuke relatie’ vertelde ik hierboven al even. ‘’Heb je dan nooit geprobeerd er iets tegen te doen?’’, denk je nu misschien. Ja, natuurlijk heb ik dat geprobeerd. Iets wat jullie van jezelf misschien wel herkennen is dat je vanwege je beperking soms totaal niet goed weet wat je met jezelf aan moet en dat je ook veel moeite hebt met voor jezelf opkomen.

Intussen heb ik via DatingAssistent.nl een nieuwe relatie gevonden. Het vinden van een fijne relatie is lastig, het zoeken van de juiste ‘match’ is ook voor DatingAssistent.nl een opgave. Vaak kost dit veel tijd, terwijl je als cliënt denkt: ‘’Is er nou al iemand?’’ Maar vrees niet, houd hoop!
Maar, waar je ook vanuit mag gaan, het is niet onmogelijk. Voor mij was er ook iemand te vinden, iets waar ik nog niet van overtuigd was toen ik mij aanmeldde. En als je die relatie dan eenmaal hebt, is het zaak er goed mee om te gaan. Zoals we allemaal weten, loop je in een relatie tegen hobbels aan, ik zou zelf geen relatie van mensen uit mijn eigen omgeving kunnen aanwijzen waarbij dat niet het geval is.

Met elkaar blijven praten blijft in deze gevallen waarschijnlijk de belangrijkste truc. Niet dat dit altijd werkt, maar niet met elkaar praten helpt in ieder geval niet. En, hoe moeilijk het ook is, kijk naar wat voor jou belangrijk is. Als je alleen bent, is er niemand die aan jou vraagt: hoe gaat het met je? Als niemand dat aan je vraagt, besef je je vaak te weinig hoe het nou eigenlijk met je gaat. Een van de fijne dingen aan het hebben van een relatie, vind ik, is dat je gedwongen word om erover na te denken wat voor jou belangrijk is. Alleen dan kun je namelijk samen bepalen wat voor jullie als team belangrijk is. Houd dit in je achterhoofd: een relatie bouw je samen, maar wanneer de bouwstenen van de relatie te veel wankelen, valt het bouwwerk om. Samen stapel je de stenen op tot een stevig bouwwerk.

Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen, ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Interviews Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen, ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!