DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Interview: Gerda (63) Noord-Hollandse Uitgeest

   

Wat is je naam? Gerda

Hoe oud ben je? 63 jaar jong

Wat is je beperking? Blind; verder goed gezond

 


Hoe zou je jezelf omschrijven? Actieve, zelfstandige, vrouw, bij wie het woord vervelen niet in haar woordenboek voorkomt; geen feministe;
Wat is je levensmotto? Probeer van elke dag iets goeds te maken en verlies je omgeving daarbij nooit uit het oog;
Wat maakt jou zo bijzonder? Moeilijk om dat van jezelf te zeggen; laat een ander dat maar beoordelen;
Wat maakt jou ongelukkig? Onrecht en botte, ego-istische mensen;
Wat maakt jou gelukkig? oprechte aandacht, samen met mensen zijn om wie ik geef, mooi weerm een leuke activiteit;

Waarom ben je gaan daten? Ik ben sinds 5 jaar weduwe en hoewel ik een lieve, warme familie en vriendenkring heb, mis ik toch die ene, voor wie ik net dat beetje meer mag zijn en die dat ook voor mij is. Ik hoef echt geen verre vakanties of andere extreme dingen; persoonlijke aandacht, een arm om je heen, een wederzijds luisterend oor, etc.
Wat verwacht je ervan? Verwachten niets, hopen wel.
Heb je al eens leuk contact gehad? Niet via een datingsite.
Hoe ziet jouw ideale partner eruit? Een gewoon mens, eerlijk, warm, liefst blind of slechtziend of iemand die daar niet meteen voor terugschrikt maar bereid is naar de mens achter de beperking te kijken.
Hoe zit jouw ideale date eruit? Eerst maar eens mailen en bellen met elkaar en daarna misschien ergens iets drinken, een wandeling maken en vooral open en eerlijk met elkaar praten om elkaar goed te leren kennen.

Wat is het meest romantische wat je ooit is overkomen? Er waren veel mooie momenten in mijn leven.
Wat is het beste advies op gebied van relaties dat je ooit gekregen hebt? Wees eerlijk en doe je nooit anders voor dan je bent, want dat houd je niet vol. En verder is het een kwestie van geven en nemen en bedenken dat een relatie geen weegschaal is.
Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond? Ha fijn, het is weer mooi weer.

Interview: Marianne van der Starre (32) uit Ridderkerk - The Undateables

Marianne Starre  

Wat is je naam? Marianne van der Starre (bekend uit the Undateables)

Hoe oud ben je? 32 

Wat is je beperking? Syndroom van Apert

 

 

Hoe zou je jezelf omschrijven? Lief, sociaal, humoristisch
Wat is je levensmotto? Geniet en lach elke dag!
Wat maakt jou zo bijzonder? Dat ik ondanks alles wat ik heb meegemaakt positief blijft en doorgaat
Wat maakt jou ongelukkig? Dat ik soms wat extra moet doen om iets voor elkaar te krijgen en dat mensen soms hard zijn
Wat maakt jou gelukkig? De kleine dingen in het leven en alles wat ik tot nu toe bereikt heb. En natuurlijk lieve mensen om mij heen!

Waarom ben je gaan daten? Ik wil iemand ontmoeten waarmee ik iets moois kan opbouwen
Wat verwacht je ervan? Ik ben er van overtuigd dat ik iemand tegenkomt, heb daar wel meer tijd voor nodig
Heb je al eens leuk contact gehad? Ja, maar dat is verwaterd
Hoe ziet jouw ideale partner eruit? Iets langer dan mij, zelfde leeftijdscategorie, goed verzorgd,
Hoe zit jouw ideale date eruit? Strandwandeling met een diner daarna. Bezoek aan Sealife

Wat is het meest romantische wat je ooit is overkomen? Dat ik een bos bloemen kreeg
Wat is het beste advies op gebied van relaties dat je ooit gekregen hebt? Luis nog meer naar mezelf
Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond? Ben blij met mi

Ben jij de droom man voor Marianne?
Bel 0252 865 616 en wij brengen je graag in contact!

Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen, ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!

Lieve dames,

Een aantal maanden geleden heb ik DatingAssistent.nl een brief gestuurd om te vertellen over mijzelf en mijn aanmelding bij DatingAssistent.nl. Nu, een aantal maanden later, wilde ik weer een brief schrijven om mijn ervaringen met jullie te delen.

Toen ik de eerste brief schreef was ik 29 jaar, intussen ben ik 30 geworden. Ik woon in de Randstad en heb een ernstige lichamelijke beperking. In mijn vorige relaties heb ik vervelende dingen meegemaakt: er was geen respect voor mij als persoon en op fysiek gebied zijn er dingen gebeurd die ik helaas nooit meer zal vergeten. Op de basisschool en middelbare school heb ik jarenlang sociale problemen gehad. Zouden ze het oprecht kwaad bedoeld hebben? Ik denk het niet. Ik zat vanwege mijn beperking niet lekker in mijn vel en de anderen zaten niet lekker in hun vel omdat ze ‘normaal’ waren en zo graag ergens bij wilde horen. Maar, wat zij zich nooit zullen beseffen, tot op de dag van vandaag voel ik de effecten van de sociale ervaringen uit die tijd.

Ik heb het nooit goed begrepen, op school noemde iedereen mij ‘anders’. Wat is dat dan, anders? Is dat slecht? Ik kreeg in ieder geval het gevoel van wel. Maar ben ik wel echt zo anders dan? Ik wilde hetzelfde als iedereen en dat is nog steeds zo. Ik wil graag iets nuttigs doen met mijn leven en ik wilde graag een leuke relatie. Net als iedereen!

Over die ‘leuke relatie’ vertelde ik hierboven al even. ‘’Heb je dan nooit geprobeerd er iets tegen te doen?’’, denk je nu misschien. Ja, natuurlijk heb ik dat geprobeerd. Iets wat jullie van jezelf misschien wel herkennen is dat je vanwege je beperking soms totaal niet goed weet wat je met jezelf aan moet en dat je ook veel moeite hebt met voor jezelf opkomen.

Intussen heb ik via DatingAssistent.nl een nieuwe relatie gevonden. Het vinden van een fijne relatie is lastig, het zoeken van de juiste ‘match’ is ook voor DatingAssistent.nl een opgave. Vaak kost dit veel tijd, terwijl je als cliënt denkt: ‘’Is er nou al iemand?’’ Maar vrees niet, houd hoop!
Maar, waar je ook vanuit mag gaan, het is niet onmogelijk. Voor mij was er ook iemand te vinden, iets waar ik nog niet van overtuigd was toen ik mij aanmeldde. En als je die relatie dan eenmaal hebt, is het zaak er goed mee om te gaan. Zoals we allemaal weten, loop je in een relatie tegen hobbels aan, ik zou zelf geen relatie van mensen uit mijn eigen omgeving kunnen aanwijzen waarbij dat niet het geval is.

Met elkaar blijven praten blijft in deze gevallen waarschijnlijk de belangrijkste truc. Niet dat dit altijd werkt, maar niet met elkaar praten helpt in ieder geval niet. En, hoe moeilijk het ook is, kijk naar wat voor jou belangrijk is. Als je alleen bent, is er niemand die aan jou vraagt: hoe gaat het met je? Als niemand dat aan je vraagt, besef je je vaak te weinig hoe het nou eigenlijk met je gaat. Een van de fijne dingen aan het hebben van een relatie, vind ik, is dat je gedwongen word om erover na te denken wat voor jou belangrijk is. Alleen dan kun je namelijk samen bepalen wat voor jullie als team belangrijk is. Houd dit in je achterhoofd: een relatie bouw je samen, maar wanneer de bouwstenen van de relatie te veel wankelen, valt het bouwwerk om. Samen stapel je de stenen op tot een stevig bouwwerk.

Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen, ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Interviews