DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

De online dating coach helpt je daarbij in 4 stappen

De online dating coach helpt singles die weinig of geen succesvolle contacten weten te leggen via G-Date.nl. De online coach helpt je daarbij in 4 stappen:

1) Een persoonlijk gesprek: Wie ben jij?

Ons belangrijkste onderdeel is een (webcam) gesprek met je coach. We praten tijdens het eerste gesprek over je eigen situatie (verleden, heden en toekomst), familie, doel van he daten, ambities, opleidingen, eventuele beperkingen, hobby's, werk, verlangen, relatiewensen en andere wensen. Ook diverse privé gerelateerde zaken zoals verbroken relaties en knelpunten waar je tegenaan loopt worden besproken. Dit persoonlijke gesprek zal de belangrijkste basis worden voor je profiel.

2) LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL?  NIET VOOR ONS!

Wij maken een profiel waar jij 100% achterstaat en die je begrijpt. Met het eindresultaat maximaliseer je jouw kansen op het aantrekken & ontmoeten van de juiste partner op G-Date.nl  en dus jouw succes in de liefde!

3) DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Een profielfoto is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je online dating avontuur. Mensen kijken op een profiel eerst naar de foto! Als de foto niet bevalt, zoeken ze snel verder. Meestal vragen we je om een aantal foto’s te sturen.

4)  contact maken met andere mensen

Als we eenmaal je profiel online hebben gezet op G-Date.nl , is het tijd voor de laatste maar belangrijkste stap: Contact maken met andere mensen! Er zijn verschillende manieren van andere mensen benaderen. Wij vertellen je de “Do’s and Don’t's”, en delen enkele geheimen waardoor je meer succes zult hebben. 

Investeer in jezelf

Het doel van een online coach is het vergroten van je kansen een geschikte date en meer profijt en succes te krijgen van je lidmaatschap op www.G-Date.nl . Met een online dating coach investeer je in jezelf en je toekomst. Lees meer >>

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Online Dating Coach Wat doet de online dating coach?