DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

De online dating coach. Veilig online daten!

Ben je op zoek naar een leuke date via G-Date.nl maar vind je het lastig om het eerste contact te leggen?  Vindt je het moeilijk om een datingprofiel te maken? Onze online dating coach kan je hierbij ondersteunen. Onze online dating coach helpt je in 4 stappen succesvolle contacten te leggen via G-Date.nl:

Stap 1) EEN PERSOONLIJK GESPREK: WIE BEN JIJ?

Ons belangrijkste onderdeel is een intakegesprek via skype of bij ons op kantoor. We praten tijdens het eerste gesprek over je eigen situatie (verleden, heden en toekomst), doel van het daten, ambities, opleidingen, eventuele beperkingen, hobby's, werk, verlangen, relatiewensen en andere wensen. Dit persoonlijke gesprek zal de belangrijkste basis worden voor je profiel op G-Date.nl.

Stap 2) DE FOTO’S: EERSTE OF LAATSTE INDRUK?

Een profielfoto is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je online dating avontuur. Mensen kijken op een profiel eerst naar de foto! Als de foto niet bevalt, zoeken ze snel verder. Wij vragen je aantal foto’s te sturen en selecteren de leukste voor jouw profiel.

Stap 3) LASTIG, ZO’N DATINGPROFIEL? NIET VOOR ONS!

Wij maken een profiel waar jij 100% achterstaat en die je begrijpt. Met het eindresultaat maximaliseer je jouw kansen op het aantrekken & ontmoeten van de juiste partner op G-Date.nl en dus jouw succes in de liefde!

Stap 4) CONTACT MAKEN MET ANDERE MENSEN

Als we eenmaal je profiel online hebben gezet op G-Date.nl , is het tijd voor de laatste maar belangrijkste stap: contact maken met andere mensen! Er zijn verschillende manieren van andere mensen benaderen. Wij vertellen je de “Do’s and Don’t's”, sturen we je maandelijks tips en delen enkele geheimen waardoor je meer succes zult hebben. Zit er iemand tussen die je leuk vindt of heb je contact maar heb je nog twijfels over deze persoon? Je online dating coach kijkt of het een geschikte match is en legt het eerste contact. Is het wederzijds? Super, kunnen jullie op date!

Wat zijn de kosten? Klik hier >>

Wil je meer dan online daten? Moeten wij voor jou gaan zoeken?

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!

Lees meer over persoonlijke bemiddeling >> 

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Online Dating Coach