DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

In contact komen met deelnemers van de Speeddate uit Undateables?

Aliene

In samenwerking met the Undateables hebben wij een Speeddate geoorganiseerd die je kon zien in aflevering II. Wil je in contact komen met Aliene of met de andere deelnemers van de Speeddate? Neem dan contact met ons op of ga zelf ook een keer mee op Speeddate in Utrecht, Amsterdam of Den Haag.

Bekijk onze agenda en reserveer hier www.datingassistent.nl/Categorien.html.

Nieuw: Ladies Day

Sta jij er als vrouw ook voor open om nieuwe vriendinnen te ontmoeten en lijkt het je leuk om zelf kleding te maken of saaie kleding te veranderen of op te sieren? Dan is Ladies Day (incl. Workshop Pimp your outfit en Fotoshoot) wat voor jou. Lees meer >>

GRATIS ADVIES EN CADEAU

Bij elk evenement zijn er coaches en matchmakers (bekend van the Undateables)  aanwezig  voor gratis advies en tips over daten. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een cadeau: een 12 maanden FULL lidmaatschap op G-Date.nl twv 49,95! Helemaal gratis. (is niet verplicht!)

Singles staan open voor nieuwe contacten.

Juist omdat iedereen alleen is, is er meteen een klik met anderen tijdens zulke single activiteiten. Singles staan open voor nieuwe contacten. De eerste keer mee kan voor sommigen een drempel zijn, maar heb je die eenmaal genomen dan krijg je daar geen spijt van!

Daten met Michael of Denise uit The Undateables?

Het team van DatingAssistent.nl werkt ook dit jaar weer mee aan het programma The Undateables van BNN. In seizoen II zullen wij nog intensiever samenwerken dan in vorige jaar.

aflevering1c

Het team van DatingAssistent.nl werkt ook dit jaar weer mee aan het programma The Undateables van BNN. In seizoen II zullen wij nog intensiever samenwerken dan in vorige jaar.

Zo zullen wij helpen zoeken naar nieuwe kandidaten en zal Vincent van Munster dit jaar de rol van matchmaker op zich nemen. Daarnaast is er afgesproken dat alle deelnemende singles na The Undateables zullen worden begeleid door het team van de DatingAsissistent.nl. Heb jij Michael of Denise gezien in aflevering 1? Wil jij een date of in contact komen? Meld je aan en wij zullen samen met de deelnemers kijken of er een match is! 

Denise

Denise geniet volle bak van haar leven. Maar nu iedereen om haar heen gaat settelen, wil zij ook wel eens wat liefde! Ze zoekt een sportieve gezellige jongen met een flinke dosis humor. Meld je aan >>

Michael

Michael heeft zijn eigen koninkrijk. Daar is hij de koning. En heeft hij een vrouw. Superleuk. Maar hij wil ook wel eens in het echt een maatje. Iemand die er speciaal voor hem is, zijn eigen prinses. En die gaan wij zoeken! Meld je aan >>

The Undateables II laat zien dat niemand undateable is

In elke aflevering staan er undateables centraal die gevolgd worden in hun liefdesleven. Voor sommigen is het moeilijker om een partner te vinden dan voor anderen. Met de hulp van de DatingAssistent.nl en datingsites proberen zij hun ideale partner voor de rest van hun leven vinden.

 JA, IK KIES ook vOOR  
PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING
 >>

 

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home The Undateables