DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Wil jij in contact komen met Arjen uit Undateables?

Gefeliciteerd. Je hebt DatingAssistent.nl gevonden. De eerste stap in het ontmoeten van Arjen is gezet. Om zeker te zijn dat er een match is willen we iets meer over je weten. Zou je ons kunnen bellen op: 0252 865 616. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Ik hoor graag van je.

Relatie voor singles met Autisme

Op de vraag voor wie relatiebemiddeling door DatingAssistent.nl bedoeld is kunnen we maar één antwoord geven: voor iedereen! Letterlijk iedereen die op zoek is naar liefde, naar een relatie, naar een maatje om uw leven mee te delen kunnen wij helpen. Of u nu jong of oud bent, man of vrouw, hoog- of laagopgeleid, uit een rustig dorp komt of uit een grote stad: wij zijn hét bureau waar je naar op zoekt bent. Bij DatingAssistent.nl val je niet tussen 'Wal en schip', je bent gewoon iemand die op zoek is naar een relatie, net als iedereen!

Conclusies onafhankelijk adviesrapport JUNI 2015:

  1. 90% van de respondenten geeft aan zeer tevreden te zijn over DatingAssistent.nl.
  2. Door middel van DatingAssistent.nl hebben allen hun sociale kringen kunnen verbreden. Voor 40% was het ontmoeten van nieuwe contacten een aanvulling op hun sociale bestaan. Voor de overige 60% ontbrak een sociaal netwerk en was het verlangen hiernaar groot.
  3. Allen gaven aan een positieve verandering te ervaren in hun zelfvertrouwen, sinds hun lidmaatschap.
    Rapport Hogeschool van Amsterdam

"Ga alsjeblieft eens onderzoeken wat DatingAssistent.nl voor jou kan doen,
ik kan je zeggen: je leven zal nooit meer zijn zoals het was!"' 
Lees meer >>


 

Wij bieden je de mogelijkheid om op een veilige manier een relatie te zoeken of vriendschappelijk contact te leggen. Wie bieden de volgende mogelijkheden:

Persoonlijke Relatiebemiddeling voor mensen met autisme

Via persoonlijke bemiddeling zoekt DatingAssistent.nl in jouw omgeving naar een partner die bij je past. Alle aangemelde singles bezoeken wij thuis en wij nemen de tijd om je goed te leren kennen om je aan een passende partner voor te stellen. Heel wat relaties zijn inmiddels hierdoor ontstaan!  Lees meer >>

Stap1 Intake gesprek
met je eigen coach
Opzoek naar je persoonlijke match Opzoek naar je persoonlijke match Date Date met de
geschikte kandidaat

activiteiten en workshops

Vrijgezel en zin om iets leuks te gaan doen? DatingAssistent.nl organiseert activiteiten en workshops waarbij het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van nieuwe vrienden voorop staan. Lees meer >>

NIEUW: INDIVIDUELE BEGELEIDING VIA PGB:

Zoek jij hulp bij het zoeken, opbouwen en onderhouden van vriendschappen en relaties? Dan bieden bij ook persoonlijke begeleiding via PGB. Jouw mogelijkheden en doelen zijn het belangrijkst. Wij bieden je deskundigheid, betrokkenheid, zorgzaamheid met veel begrip, warmte en humor. Wij willen je helpen vertrouwen in jezelf te hebben, je problemen zelf te leren oplossen en grip op je eigen leven te krijgen en te houden. Heb je PGB en zoek je persoonlijke begeleiding? Klik dan hier!

Onderdeel van stichting philia

Waar wij kansen zien, grijpen we ze ook. Daarom hebben wij op 1 januari 2015 Stichting Philia opgericht. Stichting Philia heeft tot doel het met elkaar in contact brengen van mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking. Met hulp van vrijwilligers, sponsoren, donaties en vriendschappen met andere ondernemingen kunnen wij in het leven van mensen met een beperking op sociaal en maatschappelijk vlak écht een verschil maken.  Website: www.stichtingphilia.nl

Koken, eten en daten - The Undateables

Het televisieprogramma ‘The Undateables’ van BNN organiseert voor mensen met het Syndroom van Down of een andere verstandelijke beperking op zaterdagmiddag 4 juli 2015 van 13:00 tot 16:00 uur een leuke middag koken, eten en daten. Ook als je nog niet goed kan koken dan ben je van harte welkom. De locatie is een kookstudio in de buurt van Amsterdam en er zijn geen kosten aan deze middag verbonden. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden stuur ons dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252 865 616. Wees er snel bij want er is maar beperkt plek.

Tip: check onze agenda! Elke maand weer nieuwe activiteiten.

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home The Undateables