DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

‘Er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken’

Reden voor Vincent van Munster om zich als online Dating Coach in te zetten als persoonlijke relatiebemiddelaar voor singles met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking, die op zoek zijn naar een partner. Inmiddels viert www.G-date.nl (voorheen handicap-dating.nl) haar 5-jarig bestaan. 

Een bijzondere groepsreis voor gehandicapten in 2009, waar Van Munster als vrijwilliger meeging, had veel impact. ‘Na die leuke vakantie zeiden de deelnemers: “We gaan nu wel alleen naar huis”. Zo ontstond mijn idee van de datingsite en G-Date.nl is nu de grootste, al 10.000 aanmeldingen, voor mensen met een beperking.

Succesvol

Flirten, gezellig kletsen en een afspraakje maken is voor velen zo gewoon, maar niet als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt. Het doel is om deze singles op een positieve en veilige manier met elkaar in contact te laten komen. ‘Twee jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd en in plaats van personeelscoach ga ik nu als online dating coach met persoonlijke relatiebemiddeling, workshops (voor cliënt en/of begeleiders) en gezellige evenementen de strijd aan met het single zijn’. Van Munster werkt ook mee aan het BNN programma The Undateables’.  

De coach helpt singles succesvol te starten met het online daten. ‘Als persoonlijke coach nemen we echt alles uit handen. Het is belangrijk de juiste mensen te vinden. We rijden met drie man het hele land door om mensen te bezoeken. Na een uitgebreide intake maken we een profielschets en zetten ons netwerk in. Tijdens evenementen kunnen mensen elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten en ook kunnen ze aangeven wie ze nog eens willen zien. Ook worden concerten bezocht of wandeltochten georganiseerd. ‘In augustus zijn er ook activiteiten in deze omgeving’.

‘Het is zo mooi dat ik hieraan mee mag werken. Mensen die soms weken niemand zagen, die nu samen sporten, uitgaan, eten of dat er liefde opbloeit’. ‘We komen ook graag in contact met mensen die met ons mee willen denken.’

Bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0252 865616. Geïnteresseerden worden na (gratis) inschrijving op www.DatingAssistent teruggebeld. Alleen daten kan via www.G-Date.nl

Bron: Witteweekblad - Juli 2014

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Pers en Radio ‘Er is niets mooiers dan mensen gelukkig maken’