DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Uitgrebeid interview in audiomagazine Horizon

Afgelopen week werd single coach Vincent van Munster ge├»nterviewd over de websites www.DatingAssistent.nl en www.Handicap-Dating.nl , nu door journalist Chrit van audiomagazine Horizon. Het interview gaat over het ontstaan van de websites en over de online dating coach en de persoonllijke relatiebemiddeling voor singles die slechtziend/blind zijn. Het artikel zal gepubliceerd worden in audiomagazine Horizon. Luister het interview hier.

Audiomagazine Horizon

Horizon is het dagelijkse actuele audiomagazine met nieuws en achtergronden voor mensen met een visuele beperking. Horizon, gesponsord door Oogvereniging, Solutions Radio (Webbox) en Regiobeurs voor mensen met een leesbeperking, besteedt aan tal van onderwerpen aandacht en is daarom ook interessant voor mensen die niet tot de doelgroep behoren.

Radio interview met Ilona Knies van RTVZOo

De uitzending gaat over het 5-jarige jubileum en Martijn (37) uit Zwolle. 

Martijn is een bijzonder mens die wat extra aandacht verdiend is Martijn. Hij is spastisch en zit in een rolstoel. Hij is ondernemend, sportief, is graag buiten en trekt er graag op uit. Het is hem alleen nog niet gelukt om een leuke partner te vinden.

Luister hier het hele interview: KLIK hier

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Pers en Radio