DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Radio Utrecht: Mensen met beperking gaan op speeddate

 

UTRECHT - Utrecht is zondag het toneel van een speciale speeddate. DatingAssistent.nl organiseert een bijeenkomst waarbij mensen met een visuele, lichamelijke of licht verstandelijke handicap elkaar in sneltreinvaart kunnen leren kennen.

De behoefte blijkt groot; de speeddate in Utrecht is al volgeboekt.

Volgens DatingAssistent.nl is daten zonder beperking al erg spannend en geldt dat voor mensen met een handicap nog meer. De organisatie springt daarop in door speeddates en workshops te organiseren. De behoefte blijkt groot; de speeddate in Utrecht is al volgeboekt.

"We nemen echt meer de tijd"

Zondag treffen twintig mensen met een beperking elkaar in de hoop er het begin van een mooie relatie of vriendschap te vinden. Het gaat er iets anders aan toe dan bij een gewone speeddate.
"We nemen echt meer de tijd", zegt Vincent van Munster van DatingAssistent.nl. "Een gewone speeddate duurt meestal drie minuten, wij verdubbelen dat. We houden ook pauzes waarin mensen even kunnen bijkomen. En ook ervoor en erna is er ruim de tijd om langer te praten."

Wil je het hele interview luisteren? Klik hier!

Daten met een beperking

Speeddaten voor mensen met een verstandelijke beperking, kan dat? Vincent van Munster vond van wel en besloot een onvergetelijke middag te organiseren.

http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/22901838/__Daten_met_een_beperking__.html

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Pers en Radio