DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Brabants Dagblad: Tilburgse goedzak met beperking zoekt partner

TILBURG - Erwin Obbens is 41 jaar, woont in Tilburg en staat ingeschreven bij DatingAssistent, een organisatie voor persoonlijke relatiebemiddeling voor mensen met een beperking. Zelf liep hij vijf jaar geleden ernstig hersenletsel op na een motorongeluk waardoor hij de motor heeft moeten inruilen voor een scootmobiel. Nu is hij op zoek naar de liefde.
De Tilburger is niet de persoon met een zichtbare handicap die in televisieprogramma's als The Undateables en SynDROOM op zoek is naar de liefde. Hij is ouder, maar de behoefte aan contact en de eenzaamheid is volgens Vincent van Munster (stichting Philia) even groot. Daarom heeft Van Munster een datingsite die zich richt op daten voor mensen met een beperking.

Mooiste vrouw van de wereld
Obbens staat bij hem ingeschreven. Hij zoekt 'de liefde van zijn leven', of minstens een leuk contact. Hij wil een relatie om dingen te kunnen delen, maar staat ook open voor gewone vriendschap. Hij omschrijft zichzelf als serieus, vriendelijk en gevoelig. En zijn eisen? "De mooiste en meeste intelligente vrouw van de wereld?" lacht hij. "Nee, iemand van mijn leeftijd of wat ouder, met wat levenservaring", zo stelt hij zich voor.

Lees donderdag 24 december het volledige interview met Erwin in het Brabants Dagblad, editie Tilburg Plus.

Bron: http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/tilburg/tilburgse-goedzak-met-beperking-zoekt-partner-1.5571426

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach Brabants Dagblad: Tilburgse goedzak met beperking zoekt partner