DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Ben je homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender? Kom naar de ontmoetingsmiddag voor singles met een beperking in Zwolle

Ben je homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender? En op zoek naar vriendschap, een maatje of een relatie? Kom dan naar deze ontmoetingsmiddag van Café Oké en DatingAssistent.n in Zwolle en maak in korte tijd kennis met veel nieuwe mensen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te speeddaten en een workshop kennismaken te volgen. ).

DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in het begeleiden van singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH). 
Speeddaten is een leuke en gezellige manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Iedereen krijgt acht minuten de tijd om zich voor te stellen aan zijn of haar tafelgenoot. Daarna wordt er doorgeschoven zodat je iedereen even spreekt. De deelnemers kunnen op hun matchkaart aangeven of ze iemand verder willen leren kennen. 'ja' betekent 'interesse in een date' en 'nee' betekent 'geen belangstelling'. Als beide gesprekspartners 'ja' hebben ingevuld, is er een match. Is het Speeddaten afgelopen? Dan lever jij je matchkaart in bij de begeleiding, die kijkt welke personen jij graag nog eens zou ontmoeten. Wil de ander jou ook graag nog een keer zien, dan zorgt DatingAssistent.nl ervoor dat jullie in contact kunnen komen met elkaar.

WAAR: Café Oké, wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle
WANNEER: zaterdag 7 mei 14.00-17.00 uur
KOSTEN: 10 EURO inclusief 3 maanden gratis lidmaatschap op www.G-Date.nl, al zes jaar de grootste datingsite voor singles met een beperking.

Meld je aan via onze agenda >>

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach Ben je homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender? Kom naar de ontmoetingsmiddag voor singles met een beperking in Zwolle