DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Nieuw: Gay Speeddate voor singles met een verstandelijke beperking

Voor mensen met een verstandelijke beperking is het vinden van een vaste relatie nóg moeilijker als zij homo- of biseksueel zijn. Daarom organiseren wij in samenwerking met COC nederland een speciale GAY speeddate-middag voor mensen met een verstandelijke beperking . Tijdens de middag krijgen mensen de gelegenheid om seksueel gelijkgerichte mannen en vrouwen te ontmoeten.

Je hebt circa zes tot tien dates per middag, en een date duurt ongeveer 8 minuten. Er is plaats voor maximaal 22 personen. Als de speeddate afgelopen is er een mogelijkheid om op locatie na te praten onder het genot van een drankje. Daarnaast zal Vincent van Munster, dating coach van DatingAssistent.nl advies en tips geven over daten en antwoord geven op al je vragen.

Op zoek naar een snelle date met iemand van hetzelfde geslacht? Zin in een leuke middagje speeddaten waar je in een korte periode veel nieuwe mensen ontmoet? Dan is deze Speeddaten echt iets voor jou: leuk, dynamisch en interactief.

DatingAssistent.nl staat dit jaar ook op de Participatiemarkt 2014

www.DatingAssistent.nl staat dit jaar ook op de Participatiemarkt. Die dag staat de Meervaart weer helemaal in het teken van leren, werken en doen. Iedereen die door omstandigheden op dit moment niet werkt, niet naar school gaat, maar graag weer aan de slag wil, is op 11 november van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Amsterdamse Participatiemarkt.

Jij kunt meer, denken wij! Kom naar de Amsterdamse Participatiemarkt en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in Amsterdam op het gebied van leren,werken en doen.

Adres: Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam

Ingezonden brief: Lieve meiden van Nederland!

Ik ben een jonge vrouw met een beperking. Op heel veel momenten in mijn leven leek het alsof ik meer mijn beperking was dan mijzelf. Altijd maar uitleggen wat er met mij aan de hand is. Hierdoor krijg je vanzelf het gevoel alsof je jezelf moet verontschuldigen voor jezelf. Het lijkt soms wel alsof ik eigenlijk niet heb ontdekt wie ik ben, als persoon, naast mijn beperking. Het feit dat je mooie talenten hebt, daar kom je dan eigenlijk nauwelijks aan toe. Je bent zo bezig met overleven. Dit komt heel erg naar voren in het ontplooien van je ambities op het gebied van opleidingen en werken, maar nog meer in het vinden van juist dié persoon die jou kan aanvullen, jouw grote liefde.

Soms zou je zo graag je handicap even willen ‘’uitzetten’’, bijvoorbeeld bij het zoeken van een leuke relatie. Helaas kan dat niet, je beperking is er altijd. Soms kun je dit accepteren, maar soms ook absoluut niet! Wat als mijn date toch liever iemand zonder beperking zou willen? Tsja, jij hebt er toch ook niet om gevraagd om een beperking te hebben?

Dus, wat ga je dan doen? Internetdaten? Tsja, mijn beperking is te ingrijpend om het niet in een profiel te zetten. Mijn angst was heel groot dat er een persoon op zou reageren die geen respect zou hebben voor de vergrote kwetsbaarheid die er zonder dat je dat wilt toch is als je een beperking hebt.
Wat doe je dan? Voor mij was toen duidelijk dat ik graag wilde dat er iemand mij zou helpen in de zoektocht naar een leuke relatie. Ik ben op Internet gaan zoeken en vond DatingAssistent.nl. Je kunt helemaal zelf kiezen wat je wilt: als je graag online wilt daten kun je daarbij hulp krijgen van de online dating coach bijvoorbeeld. Ik heb zelf gekozen voor een persoonlijk relatiebemiddelingstraject. In dit traject gaat jouw persoonlijke coach voor jou op zoek naar een goede match. Een derde mogelijkheid is dat je deel kunt nemen aan de verschillende evenementen die DatingAssistent.nl organiseert. DatingAssistent.nl organiseert bijvoorbeeld een Ladiesday in Utrecht. Een leuke dag om onbezorgd jezelf te kunnen zijn en leuke dingen te doen met andere meiden.

Het mooie aan DatingAssistent.nl is dat iedereen welkom is, ook mensen zonder beperking kunnen bij DatingAssistent.nl terecht voor een steuntje in de rug bij het zoeken naar een maatje.

Vind jij het ook zo spannend, dat daten? Kies voor DatingAssistent.nl, laat je positief verrassen door de mooie dingen die er zullen komen!

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach