DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Speeddate in Den Bosch een groot succes

De eerste speeddate van 2015 was dit jaar in Den Bosch. Nieuwe lokatie, nieuwe mensen en weer erg gezellig. Dat gaan we zeker nog een keer doen! Hier nog wat foto's:

Ga jij volgende keer mee Speeddaten in den bosch?

Ben jij single en vind je het leuk om op een ongedwongen manier een leuk maatje of misschien wel de liefde van je leven tegen te komen? Lijkt het je leuk om samen met anderen een gezellige middag te beleven? Dan mag je dit zeker niet missen! Kijk hier voor data en locaties: http://www.datingassistent.nl/Categorien.html

DatingAssistent.nl wordt onderdeel van Stichting Philia!

Er is niets mooiers dan het zien groeien van nieuwe vriendschappen en relaties. Voor mensen met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH) kan het soms een grote stap zijn om op zoek te gaan naar een geschikte partner. In deze zoektocht komen vaak onzekerheden over zichzelf naar boven, vindt de ander mij niet raar? Staat hij/zij open voor mijn beperking? Daarom hebben wij in 2009 Handicap-Dating.nl opgericht. Nu vijf jaar later is G-date.nl (de nieuwe naam van Handicap-Dating.nl) de grootste datingsite van Nederland.

Om meer mensen op een veilige en betrouwbare manier te kunnen helpen zijn we in 2013 gestart met DatingAssistent.nl, ook wel bekend van het BNN programma The Undateables. DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH). Naast persoonlijke bemiddeling organiseren wij ook leuke activiteiten zoals speeddating en geven wij workshops. Het is fantastisch om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar een leuke vriendschap of relatie en we zijn trots op alle mooie vriendschappen en relaties die met hulp van DatingAssistent.nl zijn ontstaan.

DatingAssistent.nl wordt onderdeel van Stichting Philia!

Tijdens gesprekken met onze leden kwamen we drie punten tegen waarin wij kansen zien om mensen met een beperking nog beter te kunnen helpen.

1: Eenzaamheid
Al snel bleek dat minimaal 75% van de mensen die wij mochten begeleiden niet alleen op zoek waren naar een partner. Veel van hen gaven aan zich eenzaam te voelen en ook op zoek te zijn naar sociale contacten. Deze gesprekken hebben ons de impuls gegeven om mensen ook te gaan helpen in hun zoektocht naar leuke sociale contacten.

2: Toegankelijkheid
Het begeleiden van mensen met een beperking in hun zoektocht naar liefde en vriendschap kost tijd. Onze leden investeren door begeleiding van DatingAssistent.nl in een mooie toekomst. Een groot deel van onze leden kan echter de financiële investering in hun toekomst niet doen. Juist deze mensen helpen wij het liefst. Wij willen met hulp van vrijwilligers, sponsoren, donaties en vriendschappen met andere ondernemingen de diensten en activiteiten van DatingAssistent.nl toegankelijker maken voor iedereen die onze hulp nodig heeft.

3: Participatie
Alle mensen hebben talenten, ook mensen een beperking. In een maatschappij die steeds sneller en ingewikkelder wordt, kan het lastig zijn om deze talenten te laten zien. Werkgevers hebben niet altijd de ruimte om mensen met een beperking een plek te bieden en te begeleiden. Niet omdat werkgevers dit niet willen, maar omdat zij hier van de maatschappij geen kans toe krijgen. Uit eigen ervaring weten wij dat mensen met een beperking een grote motivatie hebben om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom gaan wij activiteiten organiseren om mensen met een beperking de kans te geven te laten zien wat ze kunnen. Een voorbeeld hiervan is ons nieuwe merk G-Tred (www.G-Trend.nl), hiermee lanceren wij een kledinglijn en gaan we workshops aanbieden.

Waar wij kansen zien, grijpen we ze ook. Daarom hebben wij op 1 januari 2015 Stichting Philia opgericht. Stichting Philia heeft tot doel het met elkaar in contact brengen van mensen met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking. Met hulp van vrijwilligers, sponsoren, donaties en vriendschappen met andere ondernemingen kunnen wij in het leven van mensen met een beperking op sociaal en maatschappelijk vlak écht een verschil maken. Ons motto luidt dan ook: Onze beperking, onze kracht!

Website: www.stichtingphilia.nl

Dubbele Sinterklaas Actie

Ook dit jaar hebben wij weer een speciale Sinterklaas aanbieding: Je hoeft maar 15 euro te betalen voor 3 maanden FULL lidmaatschap op onze datingsite G-Date.nl Dus chatten en berichten versturen voor slechts 5 euro per maand! Daarnaast krijg je ook een 3 maanden lidmaatschap voor een vriend(in) of collega! Op deze manier willen we de drempel voor mensen verlagen om eens rustig rond te kijken wat G-Date.nl allemaal te bieden heeft.

Meld je vandaag
nog aan op www.G-Date.nl!

Maar dat is nog niet alles! Onder alle nieuwe leden verloten wij ook nog:

1 x gratis intake & jaar relatiebemiddeling
2 x online dating coach
3 x gratis deelname evenement/Workshop naar keuze!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Wil je meer dan online daten? Wij willen je graag begeleiden en ondersteunen in jouw persoonlijke zoektocht. Op www.DatingAssistent.nl vindt je meer informatie of bel 0252 865 616 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Team DatingAssistent.nl & G-Date.nl (G-Date is sinds mei 2014 de nieuwe naam van Handicap-Dating.nl)

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach