DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Autismeweek: Open dag DatingAssistent.nl

Vaak wordt gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan contact. Maar veel mensen met autisme geven aan dat ze juist graag contact willen. Het leggen en onderhouden van contacten gaat echter vaak niet vanzelf. Dat is wat anders dan 'niet willen'. Eenzaamheid kan het gevolg zijn.

Nieuw: Speeddate incl. workshop van Stichting MEE
DatingAssistent.nl is HET datingbureau voor singles met autisme. Ben je op zoek naar een maatje? Heb jij vragen over hoe je met anderen in contact kan komen? Vind je het soms lastig om vriendschappen aan te gaan en te onderhouden? Wij organiseren in diverse steden speeddates. In Hoofddorp is de eerste speeddate incl. een workshop in samenwerking MEE. Wil je meer weten? Kom dan 2 april bij ons langs voor een gratis advies.

Wie zijn wij?
Deze stichting is voortgekomen uit de eerdere initiatieven G-Date.nl (sinds 2009 de grootste datingsite van Nederland) en DatingAssistent.nl, ook bekend van het TV programma the Undateables van BNN. DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in het begeleiden van singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH). Wij zijn trots op wat we de afgelopen zes jaren bereikt hebben maar gaan met stichting Philia nog een stap verder. Het doel van de stichting is om het welzijn van mensen met een beperking te bevorderen op het gebied van relatievorming, intimiteit en vriendschap.

Open dag DatingAssistent.nl
Op donderdag 2 april 2015 doet DatingAssistent.nl haar deuren open voor alle belangstellenden! Tussen 10:00 en 16:00 uur mag je een kijkje komen nemen, informatie vragen aan onze begeleiders of gewoon een praatje komen maken onder het genot van een kopje koffie. 

Locatie: Boekanierlaan 2 in Hoofddorp. (ons kantoor bij stichting MEE)
Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig

Melissa en Aida hebben jouw hulp nodig!

Wij zijn Melissa de Wilde en Aida Mujagic. Beide zijn wij 23 jaar en studeren samen Cultureel en Maatschappelijke Vorming in Amsterdam. Bij deze opleiding leren wij onder andere hoe we mensen kunnen helpen in hun vormgeving van hun maatschappelijke leven. Dit gebeurd vaak door workshops, evenementen, bijeenkomsten en dergelijke te organiseren in samenwerking met de doelgroep en een of meerdere organisaties die daarbij betrokken zijn. Het doel hiervan is dat je van elkaar kunt leren en elkaar ook kun inspireren. Op dit moment zijn wij bezig met onze afstudeer opdracht en we zijn heel blij en vereerd dat we dit bij DatingAssistent mogen doen.

Wat gaan we doen?

Wij willen onderzoeken hoe we DatingAssistent voor meerdere mensen mogelijk kunnen maken. Daar hebben we jou hulp voor nodig! Ben je lid, was je lid of ben je nog niet eerder met DatingAssistent in aanraking geweest? Meld je dan aan voor de High-tea middag. Tijdens deze middag willen wij, onder het genot van een kopje thee en iets lekkers, met jullie gaan praten over jullie ervaringen en jullie tips voor DatingAssistent. Deze middag zal plaatsvinden op de Boekanierlaan 2, in Hoofddorp. Data zijn nader te bepalen. Lijkt het je leuk om met ons mee te denken, stuur dan je naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op. Ook ontvang een jaar lang gratis lidmaatschap op www.G-Date.nl!

Hopelijk tot snel! Melissa en Aida

Nieuw kantoor in Hoofddorp

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf heden vijf dagen in de week kantoor mogen houden binnen het pand van Stichting MEE. We hebben nu de beschikking over een eigen ruimte waar we kunnen werken, liggen erg centraal en vooral: we mogen in een inspirerende omgeving werken tussen mensen die werken met dezelfde passie.

Het bezoekadres is:

Boekanierlaan 2
2132TA Hoofddorp

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach