DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Ben je op zoek naar een partner? Bezoek ons op de ZieZo beurs!

Ben je op zoek naar een partner? Bezoek dan zeker onze stand op de ZieZo beurs en wij vertellen je graag hoe wij je hierbij op een perkunnen helpen. Op de stand (nr. 55) ben je van harte welkom voor uitgebreide informatie en natuurlijk al uw vragen over onze dating coach, persoonlijke relatiebemiddeling en single evenementen. Daarnaast kun je bij onze stand, onder deskundige begeleiding, je inschrijven op www.G-Date.nl. G-Date.nl is sinds april 2009 de grootste datingsite voor singles met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking (of NAH).Nu slechts 30,- euro voor 6 maanden FULL lidmaatschap.

Op onze stand (standnummer D55) brengen wij je graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied
van onze diensten. Wij verheugen ons je tijdens de ZieZo Beurs te begroeten.

Heb je vragen vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252 865 616.

Nieuwe consulent voor Apeldoorn – Zwolle- Enschede tot Zutphen: Inge Smit

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Niet omdat ik een date zoek, maar omdat ik jou graag wil helpen bij het vinden van de juiste date. Ik ben Inge Smit en ga vanaf heden bij DatingAssistent.nl op zoek naar jouw passende date in de regio Apeldoorn – Zwolle- Enschede tot Zutphen. Als jij je in deze regio aanmeldt kom ik bij je langs voor een uitgebreide kennismaking. Ik wil in deze regio ook evenementen organiseren. Daarnaast werk ik ook bij Stichting MEE, daar beantwoord ik o.a. vragen van mensen met een beperking over relaties en seksualiteit.

Ik geloof dat liefde en vriendschap voor iedereen mogelijk zijn en wil graag een handje helpen om dit ook voor jou mogelijk te maken.
Hopelijk tot ziens!

Meer weten? Bel 0252 865 616.

Vrijwilligers gezocht om mee te lopen op de ZieZo-beurs (9, 10 of 11 april 2015)

DatingAssistent.nl wil het voor singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH) mogelijk maken om op een veilige en persoonlijke manier een nieuwe partner te leren kennen. Wil jij ook bijdragen aan het levensgeluk van mensen? Dan is dit iets voor jou!

Ben je bereid om als vrijwilliger de hele dag of een deel daarvan mee te lopen, neem dan contact op met Kirsten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 0252 865 616

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach