DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

MEET&EAT in Hilversum GROOT SUCCES

Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige Meet & Eat in Hilversum. Op deze avond konden mensen met een beperking elkaar ontmoeten. Er waren meer dan 60 bezoekers! Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes werden er kennismakingsspelletjes gespeeld en werd er met elkaar gepraat over vriendschap en waar en hoe je anderen kunt ontmoeten. Het was een hele gezellige avond waar zelfs een paar nieuwe vriendschappen ontstonden!

Nieuw: Individuele begeleiding PGB! Voor iedereen met een beperking en een zorgvraag, ongeacht de leeftijd.

Ben jij op zoek naar nieuwe contacten? Wil jij graag persoonlijke begeleiding met je zoektocht? Jouw mogelijkheden en doelen zijn het belangrijkst. Wij bieden je deskundigheid, betrokkenheid, zorgzaamheid met veel begrip, warmte en humor. Wij willen je helpen vertrouwen in jezelf te hebben, je problemen zelf te leren oplossen en grip op je eigen leven te krijgen en te houden. Wil je meer informatie of een afspraak? Klik hier voor meer informatie of bel 0252 865 616 voor een kennismakingsgesprek?

Let’s rock & roll!

Op zoek naar een relatie? Maak je gebruik van een rolstoel en vraag jij je af of je tot onze doelgroep behoort? Jazeker wel! Wij begeleiden singles met een lichamelijke, visuele en (licht) verstandelijke beperking, vormen van autisme en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). DatingAssistent.nl kijkt bij het matchen van onze leden in eerste instantie niet naar je beperking. Wij kijken naar wie jij bent en wie er bij jou zou passen. Bij ons ben je niet gehandicapt, je bent gewoon iemand die op zoek is naar een relatie!

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach