DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Valentijnsactie 2016

Heb je nog niemand om Valentijnsdag mee te vieren? Niet getreurd! DatingAssistent.nl geeft je nu een week membership cadeau als je je inschrijft op www.G-Date.nl tijdens de week voor valentijnsdag. Zo heb je een hele week om een ultieme Valentijnsdate te kunnen vinden!

Ook verloten wij onder de deelnemers 3x een onine dating coach voor maar liefts 6 maanden!! De winnaars krijgen een persoonlijk intakegesprek, een halfjaar lang toegang tot G-Date.nl en gratis deelname aan onze events!

Wat moet je doen? Stuur een mail met jouw naam of die van een bekende van jou die deze prijs verdient (check wel eerst even of hij/zij hier ook blij mee is) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">info @ datingassistent.nl.

"Daten is voor niemand makkelijk"

Een relatie begint met de juiste persoon ontmoeten. Voor veel mensen geen gemakkelijke opgave. En een lichamelijke beperking kan het nog wat lastiger maken. Hoe overwin je die drempel? We vroegen het Vincent van Munster, oprichter van G-date.

G-date is een populaire online datingsite voor mensen met een beperking. Vincent kwam op het idee nadat hij als vrijwilliger meeging op een vakantie voor mensen met een beperking. “Op de weg terug zei iemand: het was een mooie vakantie, maar morgen zit ik weer alleen thuis. Terwijl ik als Amsterdamse yup weer voortdurend mensen om me heen zou hebben.”

Stel: je mag één advies geven aan iemand met een beperking die een date zoekt. Wat zou dat zijn?

“Zet een eerlijk, krachtig beeld van jezelf neer. Ons motto is al zeven jaar dat iederéén een beperking heeft. Alleen is bij veel mensen de beperking een stempel geworden. Terwijl het zulke mooie mensen zijn die zoveel te bieden hebben.”

Hoe doe je dat, een eerlijk maar krachtig beeld neerzetten?

“Je moet de nadruk leggen op wat je wél kunt en doet. Een blinde vrouw die zich bij ons inschreef bleek bijvoorbeeld zelfstandig van alles te kunnen doen. We zeiden: dát moet je laten zien. Want 80% van de Nederlanders wéét niet dat je dat met jouw beperking kunt. Overigens zal ik niet zeggen dat het makkelijk is. Voor veel mensen is de stap om zich bij een datingsite in te schrijven sowieso al moeilijk. Als je dan ook nog eens eerlijk en open je beperking moet benoemen, is dat extra confronterend. Ik heb diep respect voor mensen die dat durven.”

Inmiddels bieden jullie via de Datingassistent ook workshops en begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar een relatie. Wat moet ik me daarbij voorstellen?

“Samen met een heel team vrijwilligers coachen we mensen. We begeleiden ze bij het aanmaken van een goed profiel. Nadenken over wat je zoekt. En bij het voorbereiden op de date zelf. Want of je nu wel of geen beperking hebt, zo'n afspraak is altijd spannend. De een moet je wat afremmen, de ander heeft juist wat extra zelfvertrouwen nodig. We willen mensen helpen om op zo'n date zichzelf te zijn.”

Je zei net al dat veel mensen aarzelen om hulp te vragen bij daten. Waarom zou je het toch moeten doen?

“Omdat het je kan helpen je zelfbeeld te verbeteren. Ik zal eerlijk zijn: het lukt ons lang niet altijd om een succesvolle match te maken. Maar opvallend genoeg vinden mensen die met een datingsite aan de slag gaan, of dat nu G-date is of een ander, vaak vervolgens langs een andere weg wél een partner. Uit zichzelf. Gewoon doordat ze meer en bewuster bezig zijn met hoe ze zich presenteren. Vorig jaar hebben we onderzoek laten doen naar het effect van onze Datingassistent, en toen bleek dat 90% van de deelnemers meer zelfvertrouwen had gekregen. En dat is belangrijk. Het gaat erom jezelf op een mooie, eerlijke manier te presenteren. Dan duurt het misschien wat langer voor je een date hebt. Maar die is vervolgens wel veel meer waard.”

Bron: https://www.zonnebloem.nl/actueel/nieuwsberichten/2016/01/daten-is-voor-niemand-makkelijk

Brabants Dagblad: Tilburgse goedzak met beperking zoekt partner

TILBURG - Erwin Obbens is 41 jaar, woont in Tilburg en staat ingeschreven bij DatingAssistent, een organisatie voor persoonlijke relatiebemiddeling voor mensen met een beperking. Zelf liep hij vijf jaar geleden ernstig hersenletsel op na een motorongeluk waardoor hij de motor heeft moeten inruilen voor een scootmobiel. Nu is hij op zoek naar de liefde.
De Tilburger is niet de persoon met een zichtbare handicap die in televisieprogramma's als The Undateables en SynDROOM op zoek is naar de liefde. Hij is ouder, maar de behoefte aan contact en de eenzaamheid is volgens Vincent van Munster (stichting Philia) even groot. Daarom heeft Van Munster een datingsite die zich richt op daten voor mensen met een beperking.

Mooiste vrouw van de wereld
Obbens staat bij hem ingeschreven. Hij zoekt 'de liefde van zijn leven', of minstens een leuk contact. Hij wil een relatie om dingen te kunnen delen, maar staat ook open voor gewone vriendschap. Hij omschrijft zichzelf als serieus, vriendelijk en gevoelig. En zijn eisen? "De mooiste en meeste intelligente vrouw van de wereld?" lacht hij. "Nee, iemand van mijn leeftijd of wat ouder, met wat levenservaring", zo stelt hij zich voor.

Lees donderdag 24 december het volledige interview met Erwin in het Brabants Dagblad, editie Tilburg Plus.

Bron: http://www.bd.nl/regio/tilburg-e-o/tilburg/tilburgse-goedzak-met-beperking-zoekt-partner-1.5571426

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach