DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Ben je homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender? Kom naar de ontmoetingsmiddag voor singles met een beperking in Zwolle

Ben je homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender? En op zoek naar vriendschap, een maatje of een relatie? Kom dan naar deze ontmoetingsmiddag van Café Oké en DatingAssistent.n in Zwolle en maak in korte tijd kennis met veel nieuwe mensen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te speeddaten en een workshop kennismaken te volgen. ).

DatingAssistent.nl is hét datingbureau gespecialiseerd in het begeleiden van singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH). 
Speeddaten is een leuke en gezellige manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Iedereen krijgt acht minuten de tijd om zich voor te stellen aan zijn of haar tafelgenoot. Daarna wordt er doorgeschoven zodat je iedereen even spreekt. De deelnemers kunnen op hun matchkaart aangeven of ze iemand verder willen leren kennen. 'ja' betekent 'interesse in een date' en 'nee' betekent 'geen belangstelling'. Als beide gesprekspartners 'ja' hebben ingevuld, is er een match. Is het Speeddaten afgelopen? Dan lever jij je matchkaart in bij de begeleiding, die kijkt welke personen jij graag nog eens zou ontmoeten. Wil de ander jou ook graag nog een keer zien, dan zorgt DatingAssistent.nl ervoor dat jullie in contact kunnen komen met elkaar.

WAAR: Café Oké, wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle
WANNEER: zaterdag 7 mei 14.00-17.00 uur
KOSTEN: 10 EURO inclusief 3 maanden gratis lidmaatschap op www.G-Date.nl, al zes jaar de grootste datingsite voor singles met een beperking.

Meld je aan via onze agenda >>

DATEN MET EEN NIERZIEKTE

Op 9 april organiseert Nierpatiënten Vereniging Nederland een Themadag over positiviteit, vitaliteit, daten, zwangerschap en meer. DatingAssistent.nl mag deze dag een workshop geven over: Daten met een nierziekte.

Daten is spannend en leuk en kan een boost geven aan je zelfvertrouwen. Maar als je een chronische ziekte hebt, kan daten soms ook gepaard gaan met onzekerheid. Wanneer is het bijvoorbeeld een goed moment om te vertellen dat je ziek bent?

Locatie

Bouw & Infra Park
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Gratis voor leden
NVN leden hebben gratis toegang tot deze themadag. Een lidmaatschap van de NVN kost € 26,50 per jaar en € 13,25 voor partners.

STEFAN EN LISANNE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR DE WARE

‘DatingAssistent biedt hulp bij het vinden van een partner’

Op Valentijnsdag stond alles in het teken van liefde, maar sommige mensen hadden geen partner om de liefde mee te vieren. De zoektocht naar ware liefde kan best lastig zijn. Soms zelfs extra lastig voor mensen met een handicap of chronische ziekte. Lisanne (27, Wajong) en Stefan (30, Wajong) hebben allebei de ware nog niet gevonden. Een datingbureau helpt hen hopelijk verder.

Stefan en Lisanne staan ingeschreven bij DatingAssistent.nl, een datingbureau voor singles met een beperking. Naast online daten kunnen singles bij DatingAssistent.nl ook gebruikmaken van persoonlijke hulp. Het bureau gaat samen met de persoon op zoek naar een geschikt maatje. Verder worden er activiteiten en workshops georganiseerd om zo nieuwe mensen te ontmoeten. Lisanne schreef zich in november 2015 in bij DatingAssistent. Stefan staat pas sinds eind januari 2016 ingeschreven. Beiden vertellen over zichzelf en de partner die zij zoeken.

Lisanne

Lisanne Verheggen woont in Sint-Oedenrode (Noord-Brabant). Ze werkt 16 uur per week bij de gemeente op de postkamer. Door haarportret van Lisanne aangeboren hartafwijking moet ze zorgen voor een goede balans in haar werk en leven. ‘De laatste jaren is mijn gezondheid stabiel. Ik ben alleen wel sneller vermoeid dan anderen. Verder ben ik vooral erg vrolijk, zorgzaam, ambitieus én wat verlegen. Ik geniet van de kleine dingen. Graag ga ik eropuit, maar ik vind het ook heerlijk in mijn gezellige, kleurige appartement. Ik heb nog nooit eerder een relatie of date gehad. Dit maakte het extra spannend om me bij DatingAssistent.nl in te schrijven. Ik schreef me in omdat ik merk dat ik iemand mis. Ik zou graag iemand vinden waarmee ik ’s avonds gezellig samen kan eten en van alles mee kan delen. Ik hoop een leuke, lieve en spontane man te ontmoeten. Een eerlijk, trouw, enthousiast en sociaal persoon met humor. Ik zoek iemand met een eigen leven (werk, hobby) die ook leuke dingen met mij wil doen. En met mij wil genieten van het leven.’

Stefan

Stefan Rozema woont in Leeuwarden. Hij werkt 4 dagen per week als administrateur bij een artiestenbemiddelingsbureau. Naast zijn werk volgt hij een opleiding voor belastingassistent. Vlak na zijn geboorte kreeg Stefan eenportret Stefanhersenbloeding, waardoor hij moeite heeft met lopen (spasme) en zijn fijne motoriek. Stefan omschrijft zichzelf als een eerlijke, spontane man met veel humor. ‘Mijn grote passie is fitness. Elke dag na mijn werk ga ik even lekker trainen in de sportschool.’ Stefan vindt het gezellig om ergens lekker te gaan eten of drinken. ‘Het is mijn droom om een spontane meid (tussen de 25 en 35 jaar) te ontmoeten die net zoals ik positief in het leven staat. Het zou mooi zijn als zij ook sportief is, maar dat hoeft niet per se. Als ze maar begrijpt dat het sporten voor mij erg belangrijk is. Mijn beperking is wel iets waar je doorheen moet kunnen kijken. Meestal loop ik met een rollator, maar voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een dagje weg, gebruik ik de rolstoel. Ik heb wel eerder een relatie gehad, maar deze is toen ontstaan vanuit een vriendschap. Daten om een partner te vinden is voor mij nog helemaal nieuw.’

Wilt u meer weten over Lisanne of Stefan? Of over hoe u kunt daten via DatingAssistent?

Dan kunt u contact opnemen met DatingAssistent (onderdeel van Stichting Philia) door te bellen naar (0252) 865 616.

Bron: perspectief.uwv

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach