DatingAssistent.nl voor singles met een beperking

Meer weten? Bel 0252 865 616.   facebook google plus twitter  youtube mail 

 
 

Speeddate Middin Den Haag groot succes

Het was weer een super gezellige middag in Den Haag, veel deelnemers hebben nieuwe vrienden gemaakt en er waren 3 man-vrouw matches! Wij willen Middin bedanken voor het gebruik van de fantastische ruimte en de gezelligheid. 

Zin in een leuke middag speeddaten waar je in een korte periode veel nieuwe mensen ontmoet? Dan is Speeddaten echt iets voor jou!

Ga ook mee en reserveer hier >>

Tip: Ladiesday 2014

Sta jij er als vrouw ook voor open om nieuwe vriendinnen te ontmoeten en lijkt het je leuk om zelf kleding te maken of saaie kleding te veranderen of op te sieren? Dan is Ladies Day (incl. Workshop Pimp your outfit en Fotoshoot) wat voor jou. Het is 19 oktober 2014 in Utrecht. Ga je mee? Klik hier >>

GRATIS ADVIES EN CADEAU

Daarnaast zal Matchmaker Vincent van Munster, ook bekend van the Undateables, advies en tips geven over daten en antwoord geven op al je vragen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een cadeau: een 12 maanden FULL lidmaatschap op G-Date.nl twv 49,95! Helemaal gratis. (is niet verplicht!)

Ga je mee Speeddaten in Den Haag?

DatingAssistent.nl, ook bekend van het TV programma the Undateables van BNN, organiseerd 25 een speeddate in Den Haag.

Op 25 oktober is er weer een Speeddate voor singles met verstandelijke beperking. Zin in een leuke avondje speeddaten waar je in een korte periode veel nieuwe mensen ontmoet? Dan is Speeddaten echt iets voor jou! 

Tips van coach The Undateables

Er is ook begeleiding van onze dating coaches, ook bekend van the Undateables, die advies en tips geven over daten en antwoord geven op al je vragen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een cadeau: een 12 maanden FULL lidmaatschap op G-Date.nl! Helemaal gratis. (is niet verplicht!)

Meer weten? Klik hier >>

Onze ambassadeurs

Nieuwsbrief ontvangen?

U bevindt zich hier: Home Nieuws Dating Coach